Succesvolle kennisdeling tijdens ‘ondernemer voor de klas’

Gepost op door

copy-headerlogo.png

Onderwijs en bedrijfsleven in dialoog, wij deden mee!

‘Ondernemers voor de klas’ een succesvolle samenwerking tussen onderwijs en ondernemers.

foto 6tlos

Ready for solutions nam opnieuw deel aan ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’, het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen, georganiseerd door Vlajo i.s.m. VKW en VKW Limburg.

157021-website vlajo OvK+2016+-+button+Wij+doen+mee+72dpi

Na een succesvolle deelname met 350 andere bedrijfsleiders in 2015 was het een nieuwe kans om ondernemerschap te delen met leerlingen en toekomstige ondernemers.

Waarom nemen wij deel aan ‘ondernemers voor de klas ‘? ‘Scholen kweken onvoldoende ondernemers’

Tijdens een interactieve sessie heeft Bob Cornelis  van Ready for Solutions in de Burgerschool in Roeselare  (op 22 januari en 1 februari) en Atlas Atheneum in Gistel (op 25 januari) zijn ervaring en kennis gedeeld na 27 jaar in het bedrijfsleven.

‘We moeten jongeren aanmoedigen om creatief te zijn, dingen te doen en ondernemend gedrag te ontwikkelen’ (Herman Van de Velde, gedelegeerd bestuurder van Van de Velde NV)

Aandachtige leerlingen die allen een Legomodel met hun droomjob hebben gebouwd tijdens een kleine oefening met de Lego serious play method.

Vlajo Ondernemers voor de Klas is een initiatief dat Ready for Solutions een erg warm hart toedraagt. We wensen Bob Cornelis alvast een inspirerende sessie toe!

Wenst u meer informatie over Vlajo Ondernemers voor de Klas, surf naar www.vlajo-ovk.be

Bob Cornelis van Ready for Solutions wenst alvast veel succes in hun toekomstige beroepskeuze aan alle leerlingen die hebben meegewerkt tijdens de interactieve sessies.

Nog meer vragen over ondernemerschap, Lego serious play methodeen logistieke quick scan ? Meer info.

Goed artikel? Deel het even, je doet me er plezier mee: