Een ‘gratis’ gids voor een succesvolle logistieke implementatie ?

Gepost op door

Op zoek naar een gids en een succesvolle logistieke implementatie ?

PXL heeft in samenwerking met logistieke dienstverleners en  Ready for solutions een handige gids geschreven. ( rond verandermanagement,projectmanagement,  implementatiemanagement,…)

‘Gids naar succesvolle implementatie logistieke software’

ProLog-ic  - Professioneel omgaan met Logistieke ICT

IMG_3962 (1)

Een praktische handleiding met praktische tips om de implementatie van een logistieke software (ERP,WMS,TMS,…) gestructureerd en succesvol aan te pakken.

Enkele quotes :

‘ Een goede voorbereiding is cruciaal voor het welslagen van het project’

‘ Nieuwe software implementeren is meer dan enkel technologie’

‘ Men moet dezelfde taal spreken om te communiceren’

Een implementatie van logistieke software is voor je organisatie soms eenmalig en zorgt voor heel wat vragen en onzekerheid.

Wat heb je nodig ? een goede ‘gids’ + de ondersteuning van ‘tijdelijke’ expertise om de ontbrekende kennis en ervaring te leveren.

Wat zijn de kritische succesfactoren voor een ERP implementatie ?

Aanbod : Als deelnemer in het project, kom ik jouw ‘gratis’ gids persoonlijk bezorgen. (aanbod geldig voor de eerste 10 aanvragen via Ready for solutions)(1 gratis gids per organisatie)

Volgens Smart Business Strategies beschikt gemiddeld 34% van de Belgische bedrijven over een geïntegreerd bedrijfssoftwaresysteem. De markt is ook nog steeds niet verzadigd.Vlaanderen telt bijna 8.700 bedrijven met meer dan 10 werknemers in productie, groothandel of logistieke dienstverlening. Slechts een derde– 2.950 bedrijven – beschikt over een geïntegreerd bedrijfssoftwarepakket. (2013)  (bron Pro logic-ic)

In 2016 deel ik regelmatig interessante informatie uit deze ‘praktische’ implementatiegids voor logistieke software.

Heb je plannen voor een logistieke software implementatie in 2016 en je wil vrijblijvend meer informatie, klik hier voor meer info. Of speel je liever naar je oplossingen met een Lego serious play method workshop ?

Waarom een goede ‘gids’ belangrijk is ?

wrong project understood

Heb je andere logistieke plannen in 2016 en zoek je hoe dit aan te pakken ? Een logistieke quick scan kan alvast klaarheid brengen.

Voor meer info.

Goed artikel? Deel het even, je doet me er plezier mee: