Kamp je met logistieke problemen? In de Quick Scan breng ik problemen in je logistieke keten in kaart. Ik reik oplossingen aan waarmee jij meteen aan de slag kan.

Je zwakke schakel

Schort er iets aan de leverbetrouwbaarheid van je goederen? En kost je dat handenvol geld? De oorzaak kan liggen bij je mensen, leveranciers, software, magazijn, transport, … Je logistiek is een keten. De zwakste schakel bepaalt hoe sterk die is.

Het probleem? Vaak zien medewerkers/afdelingen enkel hun stukje van die logistieke keten. Dus schuiven ze de schuld voor logistieke problemen door. Hoe krijg je zicht op waar het écht foutloopt en vind je oplossingen die werken?

Logistieke quick wins

In de logistieke Quick Scan breng ik de zwakke schakels van je logistieke keten in kaart. Op basis van een analyse van je werkwijze, cijfers en een interview met jou en je medewerkers.

Bob heeft op korte tijd een quick scan van onze logistieke organisatie uitgevoerd. De korte studie, interviews met sleutelmedewerkers en een dag live op de werkvloer hebben een goed rapport met een aantal quick wins opgeleverd. — Operationeel Manager Tait Technologies

Het resultaat? Een begrijpelijk rapport dat objectief aantoont waar het foutloopt. En dat is niet alles. Ik geef je meteen de quick wins: punten die je best eerst aanpakt en waarmee je meteen tijd en geld wint. Zo verdient de Quick Scan zichzelf moeiteloos terug. Beloofd!

Logistieke quick scan

Doe-het-zelf oplossingen

Logistieke problemen kosten je tijd en geld. Je wil dus snel een oplossing. Dat treft: vanuit +25 jaar ervaring ga ik recht naar de kern. In 2 à 5 dagen vind ik de hoofdoorzaken van je logistieke problemen en reik ik oplossingen aan waarmee jij aan de slag kan.

X Logistieke Quick Scan in de pers

Tijdens mijn onderzoek bouw ik een netwerk van sleutelpersonen uit die de oplossingen mee vormgeven. Ze zetten er hun schouders onder en samen zorgen we voor draagvlak in je bedrijf. Zo komen we tot oplossingen waar al je mensen voor tekenen.

Om vrijblijvend te bespreken
hoe de Quick Scan jou kan helpen.