interview : Organisaties in verandering begeleiden

Gepost op door

headerlogobobcornelis-large

ubeon-reset-1024x1024

 

Organisaties in verandering begeleiden (interview met Bob op 7 mei nav Reset event Ubeon)

Als ervaringsdeskundige in Supply chain ‘veranderings’management en zaakvoerder van Ready For Solutions heeft Bob al verschillende bedrijven uit diverse sectoren kunnen helpen met zijn kennis. Dit vooral op logistieke domeinen, maar ook met impact op alle andere domeinen zoals sales, HR, productie enzovoort. Zie hier meer informatie over de logistieke Quick scan en de logistieke Audit.

Mensen en systemen zijn voortdurend in verandering en de Supply Chain heeft daar een zeer grote impact op. Bob licht dit aspect toe in een interview en geeft hierbij een tal van tips om de sterke impact van de digitalisering op de logisitiek en de klantentevredenheid optimaal te houden. Hiervoor maakt hij o.a. gebruik van de Lego Serious Play Workshop.

Hieronder een link naar het volledige interview.

Door de pandemie werden we allen gedropt in een online omgeving. Doe het maar, online werken, zelf als je het voordien weinig of nooit deed. Onze werkomgevingen zijn totaal veranderd. We zijn op weg naar een toekomst met een constant wisselende mix van live en virtueel werken – het nieuwe normaal.

Bij ubeon merkten we snel dat velen mooie online kansen lieten liggen. We deelden tips met elkaar en konden zo met meer zelfzekerheid aan de slag.  Wat we onderweg leerden willen we graag met jou delen.

Daarom lanceerden wij op vrijdag 7 mei 2021 RESET, een virtueel congres. Een tiental experten vertelden elk in een twintigtal minuten hoe je efficiënt kan omgaan met de nieuwe online omgeving en met verandering.

Leer van hen, netwerk met hen en met de andere deelnemers en deel ook jouw ervaringen en ideeën.

Voor meer informatie over hoe Bob het aanpakt,

foto 13 quote 2 supply chain tricky stuff musk

Goed artikel? Deel het even, je doet me er plezier mee: