‘Ondernemers voor de Klas’ : Bob Cornelis werkt mee

Gepost op door

 

bobcornelis-large

Onderwijs en bedrijfsleven in dialoog, wij doen mee!

Ons bedrijf neemt deel aan ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’, het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen, georganiseerd door Vlajo i.s.m. VKW en VKW Limburg.

Na een succesvolle deelname met 350 andere bedrijfsleiders in 2015 is het een nieuwe kans om ondernemerschap te delen met leerlingen en toekomstige ondernemers.

Tijdens een interactieve sessie zal Bob Cornelis  van Ready for Solutions in Burgerschool in Roeselare  (op 22 januari en 1 februari) en Atlas Atheneum in Gistel  (op 25 januari) vertellen over zijn  ervaringen na 27 jaar in het bedrijfsleven.

Voor ons de ultieme kans om de werknemers van de toekomst beter te leren kennen en voor de jongeren de mogelijkheid om een accuraat beeld te vormen van ondernemerschap en bedrijfsleven.

Door onze deelname hopen we ondernemingszin bij jongeren te stimuleren en hen warm te maken om een eigen onderneming op te starten of het bedrijfsleven in te stappen.

Vlajo Ondernemers voor de Klas is een initiatief dat Ready for Solutions een erg warm hart toedraagt. We wensen Bob Cornelis alvast een inspirerende sessie toe!

Wenst u meer informatie over Vlajo Ondernemers voor de Klas, surf naar www.vlajo-ovk.be

Bob Cornelis van Ready for Solutions wenst alvast veel succes  aan deelnemende ondernemers en toekomstige werknemers.

 copy-headerlogo.png

Goed artikel? Deel het even, je doet me er plezier mee: